Maximale efficiëntie met het Topcon landleveling GPS systeem

31 augustus 2017

Het grote vermogen van de Fendt 1050, de breedte van de Bos kilverbak in combinatie met de ongeëvenaarde prestaties van het Topcon systeem resulteert in maximaal rendement.

Nadat het perceel van de klant is ingemeten met de quad kijkt Van Werven samen met zijn klant naar de beste manier om het perceel klaar te leggen. Het ontwerp hiervoor wordt gemaakt in AGForm 3D, de Topcon kantoor software voor het kilveren. Met de Topcon software kan op voorhand bepaald worden wat de beste afwatering is en welke hoeveelheden grond er verplaatst moeten worden.

Op basis van de ingevoerde data word er een tekening gegeneerd welke vervolgens wordt ingelezen in het Topcon X35 scherm in de tractor. Deze “roadmap” is de basis voor de GPS gestuurde Bos kilverbak. De motor van de Fendt 1050 wordt gestart en het werk kan beginnen.

“Het resultaat mag er wezen; een zeer nauwkeurig en klaargelegd perceel, geheel naar wens van de opdrachtgever.”

De efficiëntie van de combinatie is indrukwekkend. Het grote vermogen van de Fendt 1050, de zes meter brede van de Bos kilverbak en het Topcon syteem resulteren in optimaal gebruikersgemak en rendement.

TopCon kilveren Van Weveren