Topcon SI-21 lichtbalk

21 maart 2017

Topcon Agriculture introduceert nieuwe SI-21 lichtbalk voor nauwkeurige, manuele, geleiding

Achterveld, Nederland –10 maart 2017 – Topcon Agriculture kondigt de release aan van de SI-21 lichtbalk, ontworpen als kosten- en gebruiksvriendelijk product om manuele besturing eenvoudiger te maken. Dit wordt gerealiseerd door gebruikers beter zicht te geven op de vereiste stuurcorrectie om op de lijn te blijven rijden.
“De SI-21 lichtbalk kan door de gebruiker zelf worden geïnstalleerd en biedt beter zicht op de vereiste stuurcorrecties” vertelt Nicola Finardi, hoofd bij Topcon Agriculture voor innovatie & product development.
De nieuwe Topcon SI-21 lichtbalk bevat een geïntegreerd display waarop de gebruiker kan kiezen wat hij wenst te zien zoals: lijnnummer, afwijking t.o.v. lijn, bewerkt oppervlakte, onbewerkt oppervlakte en status hoofdschakelaar. Dit alles ontworpen om de productiviteit te verhogen en efficiënter te kunnen werken.
De nieuwe SI-21 lichtbalk kan worden aangesloten op de complete X-familie van Topcon Consoles – de X14, X25, X30 en nieuwe X35 – waardoor de chauffeur separaat van de console zijn lijnafwijking in zicht heeft.

SI 21 3